Dagens mest intelligenta fundering.
Jag kom nyss på att jag är dålig på att skala kokt potatis- för att inte tala om hur tråkigt det är. Detta är inget jag reflekterat över förut, utan trodde jag på dagis bara var jättebra på att övertala mina fröknar och kompisar att skala mina potatisar för att jag tyckte man blev så kladdig om fingrarna. Men idag när jag blev tilldelad uppgiften att skala cirkus 20 kokta potatisar insåg jag att det låg något bakom min ovilja att skala mina egna kokta potatisar på dagis. Jag vet helt enkelt inte hur man gör. Enligt mig finns det två sätt: Ett, man kapar av typ halva potatisen tillsammans med skalet och lämnar en mycket liten bit potatis. Två, man drar av skalet tunnt, som då resulterar i många småstrimlor skal som man måste dra bort separat med kniven och man blir då extra äcklig om händerna.
Sätt ett är att föredra.
(Jag är förresten tillbaka från en hejdundrande vistelse på Irland som involverade gänghoreri, sovande män, beach parties, snilleblixten att försöka bli full på Guinnessmakprov- volym 2,8-or, Irish coffeekrav på efterfester, "som (fyll i passande namn) skulle sagt/gjort", lasersvärd, och två nästan missade plan. Detta och MassorMedExtra får ni när jag får bilderna av Yvvan)
Sätt ett är att föredra.
(Jag är förresten tillbaka från en hejdundrande vistelse på Irland som involverade gänghoreri, sovande män, beach parties, snilleblixten att försöka bli full på Guinnessmakprov- volym 2,8-or, Irish coffeekrav på efterfester, "som (fyll i passande namn) skulle sagt/gjort", lasersvärd, och två nästan missade plan. Detta och MassorMedExtra får ni när jag får bilderna av Yvvan)
Kommentarer
Postat av: Micke
back in örebro yet?
Trackback